Abloy Oy

Autoimme Abloy:ta kartoittamaan ja kehittämään markkinapotentiaalia monilla eri markkinoilla, monin tavoin.

Abloy on luotettu turvallisuus- ja kulunhallintatuotteiden toimittaja, joka tarjoaa ratkaisuja niin ammattilaisille, teollisille ja kaupallisille toimijoille, julkisyhteisöille kuin asuinympäristöllekin. Se on osa Assa Abloy Groupia, joka on yksi maailman johtavista turvallisuus- ja kulunhallintatuotteiden valmistajista.

www.assaabloy.com

Markkinakehitysyhteistyömme Abloy Oy:n kanssa alkoi jo vuonna 2008. Siitä asti olemme auttaneet heitä jakeluverkostojen rakentamisessa useissa maissa. Meillä on ollut maailmanlaajuisesti useita toimeksiantoja, joissa olemme tarjonneet heille strategista ja operatiivista ymmärrystä jakelukanavien organisoinnissa.

“NID:n palvelujen avulla siirsimme markkinan hallinnan jakelijalta Abloylle. NID:n operatiivinen tuki ja kohdemaan myyntikanavien tuntemus auttoi meitä saamaan kontrollin kohdemarkkinassa.”

Jorma Isssakainen, Vice President
Abloy International, ABLOY OY

Pitkäaikainen yhteistyömme Abloy Oy:n kanssa palkittiin 2014, kun he pyysivät meitä suunnittelemaan ja kehittämään ertiyisesti myyntikanavien hallintaan tarkoitetun sovelluksenThe Rudolfin.

Contact us

    Tietosuoja / Privacy Policy

    Contact us